Kleinschalige kinderopvang in een sfeervol thuis - voor kinderen van 0-4 jaar in Houten

lachenden kinderen zwaaien naar de camera Bedankt voor de mooie tijd die Luca bij jou heeft mogen ervaren. Jouw rust en zorgzaamheid hebben er voor gezorgd dat wij ons heel welkom voelden. Je bent een betrokken, energieke gastouder die veel kennis heeft en kundig is. In het geprek vonden wij het mooi hoe jij onze zoon omschreef en hoe je ons tips hebt gegeven.

Govert en Sofie

Met spijt in ons hart hebben we afscheid genomen van Epke’s favoriete speelplek. Dank je wel voor alle goede zorgen, hij is mede dankzij jou een ventje geworden die prima in zijn vel zit.

Andrea Verhave

Ik wil je bedanken, voor alle foto's die je altijd appte, de filmpjes en de verslagen van de dag. Het was heerlijk om in de pauze op het werk foto's voorbij te zien komen, en te weten dat je kind het zo naar z'n zin heeft. We hebben het contact met jou ook altijd als heel prettig ervaren, je dacht mee, reflecteerde op de ontwikkeling van onze zoon en nam echt altijd de tijd voor ons. Super!

Ineke van Hoegee

Onze jongste zoon voelde zich als 2-jarige niet op zijn gemak in de grote groep kinderen bij de kinderopvang. We besloten om de overstap te maken naar de huiselijke, kleinschalige en persoonlijke opvang van Gerdien. Hij voelde zich thuis bij Gerdien en raakte direct bevriend met de andere kindjes. We zagen hem veranderen van een verlegen peuter in een vrolijke kleuter met zelfvertrouwen!

Maaike van der Burg

Wij brachten ons zoontje Noah met 15 maanden voor het eerst bij Gerdien. Voor ons even wennen om de zorg aan iemand anders over te dragen, maar door de rustige en professionele aanpak van Gerdien raakten wij allemaal al snel vertrouwd en gewend. Door de veilige en vertrouwde sfeer in haar huis kon Noah zich goed voegen in het ritme van de dag en dit zorgde er zelfs voor dat hij zijn middagslaapje weer kon oppakken, iets wat bij ons thuis maar niet wilde lukken!

Mirthe Steur

De foto’s van Jozien mogen op de website hoor. Ik word helemaal blij als ik haar zo zie. Het was een fijne en bijzondere tijd bij jou.

Esther Kroneman

Onze beide zoons kwamen als baby van 12 weken voor het eerst bij Kinderopvang Geertje van Gerdien Kamperman. Wij kozen in eerste instantie voor Gerdien vanwege haar warme uitstraling, ervaring, de kleinschalige opvang en visie. We hebben Gerdien leren kennen als een professionele en ervaren gastouder. Ze biedt onze kinderen een veilige plek om samen met andere kinderen te spelen, te experimenteren en te groeien. Op natuurlijke wijze wisselt Gerdien individuele aandacht af met groepsactiviteiten. Haar werkwijze stimuleert de ontwikkeling van taal, creativiteit, eigen initiatief, groepsgevoel en bewustzijn (rondom eigenheid, anderen, natuur, materie, ritmen). Ze biedt op een dag zowel rust en veiligheid als uitdaging, passend bij de leeftijd van de kinderen.

Annejet Kosters

Gerdien en de kinderen gezellig aan tafel met een koekje en wat drinken Onze kinderen gaan (en gingen) allebei met veel plezier naar ‘Geertje’. Met veel inzet geeft Gerdien elk kind, van baby tot bijna-kleuter, de aandacht die het nodig heeft. Er is een duidelijke dagritme in een rustige, warme sfeer. En activiteiten die bij ze passen, zoals veel buiten spelen, knutselen en broodjes bakken, samen verhalen lezen en liedjes zingen.

Hike Helmantel

Geertje Kinderopvang biedt een prettige, warme en kleinschalige dagopvang voor kinderen. Gerdien is actief en creatief met de kinderen en is flexibel in haar dienstverlening. Onze zoon gaat er elke week weer met plezier naartoe.

Reinier Rombouts

Ik heb Gerdien leren kennen toen zij bezig was om haar opvang te professionaliseren richting 'kinderopvang vanuit een antroposofische gedachte', zoals gevoel voor (jaar/dag)ritme, biologische voeding, creatieve ontwikkeling, verwondering (verhalen vertellen in plaats van tv kijken) en iedere dag de buitenlucht in. Dit sloot erg aan bij mijn eigen manier van leven en opvoeden :). Daar laat je je kindje dan dus met een gerust hart achter!

Sjoer Bergervoet

Als kinderen het ergens goed hebben is het wel bij jou, weet ik uit ervaring.

Marieke van Leijen

Wil je met eigen ogen zien waar deze mensen het over hebben? Je bent van harte welkom om eens langs te komen.

Onderkant Een kind met een bal op gras met blaadjes op de grond